Lightning

Lightning 0.9

De kalender die Thunderbird compleet maakt

Lightning is een gratis toevoeging op Mozilla's Thunderbird, waarmee je een agenda opent en bewerkt in het populaire e-mailprogramma. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Dé aanvulling voor Thunderbird

TEGEN

  • Geen

Goed
7

Lightning is een gratis toevoeging op Mozilla's Thunderbird, waarmee je een agenda opent en bewerkt in het populaire e-mailprogramma.

Thunderbird is populair hier op de redactie, hoewel we ooit een kleine aarzeling hebben gevoeld. Die twijfel zat hem in het ontbreken van een agenda-functie maar wat is het geval? De kalender / agenda is met een simpele download te verkrijgen!

Lightning voegt een agenda toe aan Thunderbird en doet verder exact wat Sunbird in z'n eentje doet. Plan vergaderingen, nodig je favoriete collega's uit of integreer al je contacten in je favoriete e-mailprogramma. Lightning sluit naadloos op Thunderbird aan.

Deze download veroorzaakt geen enkele aarzeling. Gebruik je nog steeds Outlook Express omdat je de kalender zo mist? Haal dan deze toevoeging razendsnel van het net en plan je te pletter, het is nog nooit zo gemakkelijk geweest met Lightning!

Meeste download E-mail clients voor Mac

Meer
Lightning

Download

Lightning 0.9

Beoordelingen about Lightning

  • SuperSteef

    door SuperSteef

    "Waarom?"

    Waarom zou je 2 programma's installeren als je zoals gezegd het ook met alleen Sunbird kan doen? Dat mis ik een beetj...   Meer.